Social
Advertising
Specialist

Ben jij de topper die we zoeken?

Social Advertising Specialist

Ben jij de topper die we zoeken?

Hey you! Kun je termen als conversies, A/B testen, optimaliseren en ROI dromen? Heb je affiniteit met advertising, schrijven en social media? Dan heb je zojuist jouw ideale functie gevonden. En wij onze ideale collega! 

Als Social Advertising Specialist ben jij medeverantwoordelijk voor het bedenken, opzetten, uitbouwen en monitoren van campagnes op o.a. Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Maar ook op het gebied van content draai jij je hand niet om! Met jouw creatieve inbreng kunnen we elke maand weer de tofste campagnes neerzetten voor onze klanten. Samen met een jong, enthousiast maar ervaren team van online marketing specialisten bedenk je campagnes, content en inhakers voor onze klanten. Aan jou de eer om deze vervolgens zo te adverteren dat we iedereen bereiken, die we willen bereiken. Met altijd het doel van de klant voor ogen: ROI.

 

Wat ben jij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met Facebook Ads Manager.
  • Ervaring met Pinterest en LinkedIn advertising? Mooi meegenomen!
  • Ervaring met Google Ads is een pré.
  • Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid en nauwkeurigheid.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wie zijn wij?

DRIIVN is een creatief online marketing- en social mediabureau in Amsterdam. Wij helpen organisaties als KFC, Moët & Chandon, KPN en Magioni om maximaal rendement te halen uit het internet. Van fashion & lifestylemerken tot aan beursgenoteerde corporates en e-commerce bedrijven. Wij werken voor ruim honderd klanten in verschillende branches. Of dit nu gaat om het stimuleren van online verkopen, het bouwen van een website of de online branding van een merk. Wij kunnen het allemaal!

Je komt bij ons te werken in een jong team – de gemiddelde leeftijd is 28 jaar. En dat is terug te zien in de sfeer en ons kantoor. Maar gaat nooit ten koste van de kwaliteit die we leveren! Hard werken, hard ontspannen. Hier doen we niet moeilijk over vakantiedagen, een dagje thuiswerken of een potje FIFA tussen het werken door. Samen werken we elke week keihard aan onze doelstellingen, om die vervolgens ook met elkaar te vieren tijdens een TGIF.  Leuk extraatje: ieder jaar werken we met het kantoor drie weken vanuit Bali! 

Het gaat om een fulltime functie van 5 dagen per week met een salaris tussen de €2.500 – €2.900

Interesse? Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met je op!

Maak je interesse kenbaar!

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Social Networks

 

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15

1058 AJ Amsterdam

+31 (0)20 210 1343

info@driivn.nl

 

DRIIVN 2021

 

 

Social Networks

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15
1058 AJ Amsterdam
Nederland

+31 (0)20 210 1343
info@driivn.nl

 

 

DRIIVN 2021