Social Advertising

Snapchat
Advertising

Snapchat Advertising zit in de lift! Wij helpen je om jouw Snapchat-campagne te boosten.

Social Advertising

Snapchat Advertising

Snapchat Advertising zit in de lift! Wij helpen je om jouw Snapchat-campagne te boosten.

Snapchat is niet langer the new kid on the block. Dagelijks bekijken namelijk 200 miljoen actieve gebruikers maar liefst tien miljard video’s. De app – eerst vooral gebruikt om een hondenfilter over je selfie te plaatsen – begint nu ook voor adverteerders steeds interessanter te worden. Perfect om nieuwe doelgroepen te bereiken op een creatieve manier – en wij kunnen je daarbij helpen.


Wat is Snapchat Advertising?

Net als bij Instagram is bij Snapchat de visuele content key. Je verstuurt video’s en foto’s naar een aantal vrienden of voegt ze toe aan jouw verhaal. In dat verhaal zijn je visuals 24 uur te zien, waarna ze verdwijnen. Hoewel Snapchat nog steeds het populairst is onder de leeftijdsgroep van 13 tot 17 jaar, neemt ook het aantal Snapchatters in de leeftijd van 18 tot 34 jaar sterk toe. Met Snapchat Advertising kun je hen bereiken via full-screen advertenties van 10 seconden of gesponsorde geofilters. Deze filters zijn locatiegebonden en kunnen gebruikt worden op de visuals die gebruikers naar hun vrienden versturen.


De voordelen van Snapchat Advertising

Kenmerkend voor Snapchat is dat de engagement onder Snapchatters hoog is. Naast de tien miljard bekeken video’s per dag, gebruiken Snapchatters veel geofilters. Je kan inzicht krijgen in de impact van jouw geofilter via het aantal swipes en keren dat de geofilter is gebruikt. Een extra optie bij de full-screen Ads is dat er een swipe-up mogelijkheid is om meer informatie over jouw organisatie toe te voegen. Ideaal voor meer awareness! Daarnaast is het ook mogelijk om een URL te koppelen aan een Snapcode. Een potentiële fan scant de code en wordt vervolgens doorgeleid naar jouw website. Perfect om online met offline marketing (billboards, posters, etc) te combineren.


Snapchat Advertising bij DRIIVN

Om jouw Snapchat Advertising on point te krijgen, moet je campagne slim ingezet worden. Wij helpen je om Snapchat Advertising zo effectief mogelijk te maken. De doelstellingen van zowel de campagne als jouw organisatie vertalen wij naar succesvolle Snapchat-campagnes. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom Snapchat Advertising en voeren we deze door in alle campagnes. Kun je een webshop integreren in Snapchat? Dan weten wij dat als eerste. Gedreven door resultaat, meten wij de campagne van A tot Z door. Samen brengen we jouw Snapchat advertising naar the next level!

Navigation

Diensten

Over ons

Vacatures

Cases (coming soon)

 

 

Social Networks

 

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15

1058 AJ Amsterdam

+31 (0)20 210 1343

info@driivn.nl

 

DRIIVN 2020

 

 

Social Networks

 

Navigation

Diensten

Over ons

Vacatures

Cases (coming soon)

 

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15
1058 AJ Amsterdam
Nederland

+31 (0)20 210 1343
info@driivn.nl

 

 

DRIIVN 2019