Social Advertising

LinkedIn
Advertising

Professionals targeten op LinkedIn? Wij helpen je dit zo effectief mogelijk te doen.

Social Advertising

LinkedIn
Advertising

Professionals targeten op LinkedIn? Wij helpen je dit zo effectief mogelijk te doen.

LinkedIn telt vijf miljoen Nederlandse gebruikers in hun professionele netwerk. Doordat voornamelijk studenten, ondernemers en professionals LinkedIn gebruiken, heeft dit platform een nog specifieker publiek dan andere socialmediakanalen. Maar hoe vind je in die hooiberg van mensen nou die ene speld? Door middel van LinkedIn Advertising. LinkedIn Advertising geeft jou de mogelijkheid om binnen die vijf miljoen mensen jouw specifieke doelgroep te bereiken. En wij weten hoe je die impact zo groot mogelijk maakt.

 

Wat is LinkedIn Advertising?

Alleen senior-managers werkend in consultancy rondom Amsterdam of masterstudenten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam met communicatie skills bereiken? Met LinkedIn Advertising kan dat. Door middel van extreem specifieke targeting biedt LinkedIn Advertising de mogelijkheid om jouw doelgroep via verschillende opties te bereiken. Van gesponsorde mails in je LinkedIn inbox en uitgelichte posts tot aan videoadvertenties, tekstadvertenties en leadforms. LinkedIn heeft het allemaal.


De voordelen van LinkedIn Advertising

Het grootste voordeel van LinkedIn is de unieke en hyper-specifieke targetingopties. Dacht je goed te kunnen targeten via Facebook, LinkedIn brengt targeting naar een heel ander level. Los van demografische en geografische segmentatiecriteria, kun je targeten op skills, functies, werkgevers, bedrijfstakken en nog veel meer. Dit is niet alleen superinteressant voor B2B, maar ook voor B2C (denk aan recruiters en scholen) om die specifieke groep van studenten, ondernemers en/of professionals te bereiken.


LinkedIn Advertising bij DRIIVN

Om die unieke doelgroepen effectief te bereiken met LinkedIn Advertising, moet je campagne slim ingezet worden. Wij helpen je om alles uit LinkedIn Advertising te halen. De doelstellingen van zowel de advertenties als jouw organisatie vertalen wij naar succesvolle LinkedIn-campagnes. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom LinkedIn Advertising en voeren we deze door in alle campagnes. Resultaatgericht als we zijn, maken we onze resultaten graag meetbaar. Zo kunnen wij de impact van jouw LinkedIn-advertenties altijd inzichtelijk maken.

Navigation

Diensten

Over ons

Vacatures

Cases (coming soon)

 

 

Social Networks

 

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15

1058 AJ Amsterdam

+31 (0)20 210 1343

info@driivn.nl

 

DRIIVN 2020

 

 

Social Networks

 

Navigation

Diensten

Over ons

Vacatures

Cases (coming soon)

 

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15
1058 AJ Amsterdam
Nederland

+31 (0)20 210 1343
info@driivn.nl

 

 

DRIIVN 2019