Search Engine Marketing

Google Search

Meer conversie en traffic naar jouw website? Met Google Search boosten we jouw online performance!

Search Engine Marketing

Google Search

Meer conversie en traffic naar jouw website? Met Google Search boosten we jouw online performance!

Google Search – het adverteren in de zoekmachine van Google – is een onderdeel van Search Engine Advertising. Google is met ruim 90% veruit de meest gebruikte zoekmachine in Nederland. Aangezien steeds meer bedrijven gebruik maken van dit advertentieplatform, kun je er als organisatie niet meer omheen om hier ook in mee te gaan. Je wilt ten slotte niet onder je concurrenten eindigen, right?


Wat is Google Search ?

Met Google Search ben je via tekstadvertenties boven in de zoekmachine vindbaar op de belangrijkste zoekwoorden. Die zoekwoorden kan je zelf selecteren om zo jouw doelgroep te targeten. Google AdWords maakt met Search gebruik van een Cost Per Click (CPC) of Cost Per Action (CPA) systeem. Zo hoef je pas te betalen als er ook daadwerkelijk op de advertentie wordt geklikt of op het moment dat er een conversie wordt gemeten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een maximumbedrag in te stellen, zodat je niet over je budget heen gaat. Google Search is dus interessant voor organisaties in alle soorten en maten!


De voordelen van Google Search

Het is niet voor niets dat steeds meer bedrijven in Google Search investeren. Door te adverteren via zoekmachines kan je direct bovenaan verschijnen in Google. Daarnaast is het effectief, omdat je advertenties zijn gekoppeld aan een specifieke zoekopdracht (de klant heeft een bepaalde intentie) en het is ook nog eens geschikt voor elk budget. Uiteindelijk genereer je meer traffic naar je website en meer conversies. Precies wat je wilt!


Google Search bij DRIIVN

Om jouw online performance te boosten, moet je Google Search slim inzetten. Wij helpen je om dit zo effectief mogelijk te doen. De doelstellingen van zowel de advertenties als jouw organisatie vertalen wij naar succesvolle campagnes in de zoekmachine van Google. Daarnaast zijn wij als gecertificeerde Google Partner op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom Google Search en voeren we deze door in alle campagnes. Resultaatgericht als we zijn, maken we deze graag meetbaar. Zo kunnen wij de impact van jouw Search-campagnes altijd inzichtelijk maken en bijsturen op basis van de resultaten.

Social Networks

 

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15

1058 AJ Amsterdam

+31 (0)20 210 1343

info@driivn.nl

 

DRIIVN 2021

 

 

Social Networks

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15
1058 AJ Amsterdam
Nederland

+31 (0)20 210 1343
info@driivn.nl

 

 

DRIIVN 2021