Social Advertising

Facebook Advertising

Breng Facebook Advertising to the next level! Samen creëren we campagnes die perfect aansluiten op jouw doelstellingen.

Social Advertising

Facebook Advertising

Breng Facebook Advertising to the next level! Samen creëren we campagnes die perfect aansluiten op jouw doelstellingen.

Met circa 8 miljoen dagelijkse gebruikers is Facebook het grootste socialmediaplatform van Nederland. Grote kans dus dat jouw doelgroep op Facebook te vinden is! Omdat organische berichten op je Facebookpagina (helaas) maar een klein deel van je doelgroep bereiken, is Facebook Advertising een onmisbaar onderdeel van je online marketingstrategie.

Wat is Facebook Advertising?

Of je nu meer aankopen in je webshop wil genereren of het aantal app-installs wilt boosten; Facebook Advertising biedt de mogelijkheid om advertenties toe te spitsen op jouw doelstellingen. Op basis van demografische gegevens, (online) activiteiten en interesses kunnen je advertenties gericht getarget worden op jouw ideale doelgroep. Zo weet je zeker dat jouw boodschap of product de juiste mensen bereikt! En weet je wat nu het allermooiste is? Het is allemaal meetbaar! Dat is bij een reclamebord langs de A4 wel anders.


De voordelen van Facebook Advertising

Het organische (niet betaalde) bereik op Facebook daalt. En niet zo’n klein beetje ook. Doordat het algoritme van Facebook voorrang geeft aan berichten van personen en het bereik van merken en nieuwssites knijpt, kun je eigenlijk niet meer om Facebook Advertising heen. Je kan dus 20.000 pagina-vind-ik-leuks op Facebook hebben en toch maar 1.000 mensen bereiken. Door Facebook Advertising in te zetten kun je ervoor zorgen dat jouw content wél bij je doelgroep terechtkomt. Berichten en advertenties worden gericht op doelgroepen die zijn samengesteld o.b.v. locatie, geslacht, leeftijd, werk, interesses, opleidingsniveau et cetera. Hierdoor krijgt jouw doelgroep advertenties te zien die voor hen ook echt interessant zijn. Met Facebook Advertising zijn jouw advertenties relevanter, doelgerichter en daardoor effectiever.


Facebook Advertising bij DRIIVN

Om jouw Facebook Ads naar een hoger niveau te tillen, moet je campagne slim ingestoken worden. Wij helpen je om jouw Facebook Advertising zo effectief mogelijk in te zetten. De doelstellingen van zowel de advertenties als jouw organisatie vertalen wij naar succesvolle Facebook-campagnes. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom Facebook Advertising en voeren deze door in alle campagnes. Rolt Facebook een nieuwe feature uit waardoor wij jouw doelgroep nóg beter kunnen bereiken? Dan zijn wij de eerste die het weten. Resultaatgericht als we zijn, maken we alles graag meetbaar. Zo kunnen we de impact van jouw Facebook Advertising volledig inzichtelijk maken en weet je precies wat een campagne jou oplevert. It’s all about ROI, right?

Navigation

Diensten

Over ons

Vacatures

Cases (coming soon)

 

 

Social Networks

 

Contact

Van Diemenstraat 180

1013 CP, Amsterdam

+31 (0)20 210 1343

info@driivn.nl

 

DRIIVN 2020

 

 

Social Networks

 

Navigation

Diensten

Over ons

Vacatures

Cases (coming soon)

 

Contact

Van Diemenstraat 180
1013 CP, Amsterdam
+31 (0)20 210 1343
info@driivn.nl

 

 

DRIIVN 2019