Social Advertising

Instagram
Advertising

Haal jij al het maximale uit Instagram Advertising? Samen boosten we jouw Instagram-campagnes!

Social Advertising

Instagram Advertising

Haal jij al het maximale uit Instagram Advertising? Samen boosten we jouw Instagram-campagnes!

Instagram is rising! Sinds de overname door Facebook is Instagram gegroeid van 90 miljoen naar minstens 700 miljoen gebruikers wereldwijd. Met drie miljoen Nederlandse gebruikers is Instagram een platform met veel potentie voor jouw organisatie. Wij helpen jou om jouw doelgroep binnen die drie miljoen Nederlanders te bereiken en Instagram Advertising optimaal in te zetten.

Wat is Instagram Advertising?

Omdat Instagram all about visual content is, moet jouw verhaal visueel in beeld worden gebracht. Met Instagram Advertising kun je deze visuals boosten. Via fotoadvertenties, videoadvertenties en carrouseladvertenties – drie á vijf foto’s per post – kom je direct in de nieuwsfeed van je doelgroep terecht. Dit kan heel specifiek door gerichte targeting op o.a. demografische kenmerken, locatie en nog veel meer. Ook biedt Instagram Advertising de mogelijkheid om een call-to-action button toe te voegen, zoals ‘shoppen’, ‘nu boeken’, ‘downloaden’ en ‘meer informatie’ of om te adverteren in Instagram Story. Dit is Instagrams’ versie van de populaire ephemeral content: content die na 24 uur weer verdwijnt.


De voordelen van Instagram Advertising

Door de overname van Instagram door Facebook, zijn de targetingopties voor Instagram heel interessant geworden. Net als bij Facebook, kun je jouw doelgroep bereiken door heel gericht te targeten op locatie, geslacht, leeftijd, werk, interesses en hun online gedrag. Daarnaast is Instagram hot. Steeds meer mensen gebruiken de app, wat betekent dat het bereik aanzienlijk groter wordt. Plus, door de mogelijkheid om jouw ads als full-screen advertenties te laten zien, vallen ze extra op in newsfeeds. Zeker als je adverteert in Instagram Story. Lullig voor Snapchat, maar Instagram Story is on the rise.


Instagram Advertising bij DRIIVN

Om alles uit Instagram Advertising te halen, moeten je campagnes slim ingezet worden. Wij helpen je om jouw Instagram Advertising zo effectief mogelijk te maken. De doelstellingen van zowel de campagne als jouw organisatie vertalen wij naar succesvolle Instagram-campagnes. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom Instagram Ads en voeren deze door in alle campagnes. Wil jij Instagram Shopping inzetten voor jouw organisatie? Dan fiksen we dat. Met het oog op eindresultaat maken we onze campagnes graag meetbaar en inzichtelijk. Zo weet jij precies wat elke euro jou oplevert. Knowledge is ten slotte power!

Social Networks

 

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15

1058 AJ Amsterdam

+31 (0)20 210 1343

info@driivn.nl

 

DRIIVN 2021

 

 

Social Networks

Contact

Stuyvesantstraat 13 - 15
1058 AJ Amsterdam
Nederland

+31 (0)20 210 1343
info@driivn.nl

 

 

DRIIVN 2021